Brojevi

Podmeniji:

– ‚‚Sveukupno“ – grafik učestanosti svih izvučenih brojeva

– „Brojevi – 2013“ i „Brojevi – 2012“ – pregled jednocifrenih i dvocifrenih brojeva izvučenih po godinama, kao i  pregled brojeva po kolima u kojjma su izvučeni.

– ‚‚7 min – 7 max“ – tabelarni prikaz po 7 brojeva koji su najmanje i najviše puta bili zastupljeni u dobitnim loto kombinacijama po godinama, zaključno s 2011. godinom.

– ‚‚I dekada„,  ‚‚II dekada„,  ‚‚III dekada“ i  ‚‚IV dekada“ – učestanost brojeva po godinama i kolima

5 Responses to Brojevi

 1. Aca Munja says:

  Super je sajt.

 2. bradonja says:

  Ako Vas interesuju još neki podaci koji nisu prikazani na sajtu možete me kontaktirati preko FB (grupa Loto Statistika Srbija i fan stranica Lotostatistika 7/39) ili Twittera.

 3. Ivi says:

  Poštovanje,
  sajt vam je ODLIČAN i veoma koristan.Interesuje me da li mozda imate podatke o brojevima, koji se broj sa kojim slaže. Te informacije su izlazile u lutrijskim novinama“EHO“, koji sam pokusala bezušpesno da nađem,a bile su više nego korisne.

 4. bradonja says:

  Zahvaljujem na pohvalama za sajt.
  Nadam se da će Vam informacije koje se nalaze na sajtu pomoći da ostvarite i neki dobitak. Što se tiče novina, „EHO“ ne izlazi već godinama.
  Za sve podatke koji Vas interesuju možete me kontaktirati preko FB (grupa Loto Statistika Srbija i fan stranica Lotostatistika 7/39).
  Imam i te tražene podatke i uskoro ću ih postaviti na sajt.

 5. Ivi says:

  Hvala vam na brzom odgovoru i hvala vam unapred na podacima, zaista bi nam znacili.
  Srdacan pozdrav.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Connect with Facebook

*