7 min – 7 max

Ukupan broj odigranih kola – 2405
Broj odigranih kola u 2020. godini – 62

Učestanost izvučenih brojeva u 2020. godini prikazana u rastućem redosledu.


U sledećoj tabeli prikazano je po 7 brojeva koji su najmanje i najviše puta bili zastupljeni u dobitnim loto kombinacijama po godinama zaključno s 2019. godinom.

– I – VII – brojevi izvučeni u dobitnim loto kombinacijama
– f – učestanost izvlačenja brojeva

Može se videti da su brojevi koji su imali najmanju učestanost – 1:
– 1, 6 -1985. godine – odigrano samo 23 kola
– 14 – 1993. godine
– 30 – 2007. godine

Od 19. kola 2009. godine uvedena su dva loto kola u toku jedne nedelje pa je očekivano da broj koji ima najveću učestanost bude izvučen posle ovog kola, zato što je broj kola dupliran.

Broj koji je imao najveću učestanost – 21 – do 2009. godine je:
– 13 – 1996. godine

Broj koji je imao najveću učestanost – 30 – od 2009. godine je:
– 19 – 2017. godine

3 Responses to 7 min – 7 max

 1. Sale says:

  Stranica je fantastična.Ima mnogo zanimljivih saveta i statistike.Prateći loto kao stravstveni igrač,a i sada kada pratim Vašu stranicu,došao sam do zaključka da se dobitna kombinacija od sedam brojeva nije ponovila niti jednom.Nama igračima bi mnogo značilo kada bi neko osmislio programčić koji bi pratio već izvučene dobitne kombinacije( a vidim da u bazi već imate sve dosadašnje dobitne kombinacije),tako da kada bi popunjavali novu kombinaciju,bila bi smanjena mogućnost da popunimo kombinaciju koja je već bila izvučena.Nešto kao kada se u Exselu prepoznaje već ukucana rečenica.
  Toliko od mene,srdačan pozdrav
  Sale iz Novog Sada

 2. bradonja says:

  Kad vidim da ima ljudi kojima se ovo sviđa i još više kad nekom koristi znači da nisam uzalud uložio trud. Nadam se da ćete ovde pronaći dosta zanimljivih podataka.
  Što se tiče do sad izvučenih kombinacija i svega drugog šta Vas interesuje možete me kontaktirati na više načina – direktno porukom na sajtu, preko FB (grupa Loto Statistika Srbija i fan stranica Lotostatistika 7/39), kao i Twitter-a username @lotostatistika. Sobodno pitajte, a ja ću se potruditi da odgovorim što pre.
  Pozdrav i želim Vam sreću na Lotu.

 3. Drobnjak says:

  Svaka čast na ovako preglednom i korisnom sajtu. Posebno, jer je broj godina i odigranih loto kola koji se statistički obrađuju dovoljno veliki, a kao značajna pomooć služe pojedini zgodni kriterijumi za praćenje i analizu pred popunjavanje tiketa. Bravo za ideju, kao i za realizaciju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Connect with Facebook

*